Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Video Analiz Kamera Sistemi

Video analiz sistemi, tehditleri, şüpheli olayları ve gerçek zamanlı davranışları algılayıp tanımlamak için video görüntülerini dijital olarak analiz eden bir sinyal işleme teknolojisidir. Sistem, hareket algılama, kişi ve araç sayma, yabancı ve kayıp nesne algılama, ters yöne giriş, yoğunluk haritası, sinyal kaybı, görüntünün kapatılması ve amaçsız dolaşma gibi gelişmiş algılama özelliklerine sahiptir. Video analiz sayesinde, alarm durumu olmadıkça görüntülerin sürekli izlenmesine gerek kalmaz.

Video analiz sistemi, belirlenen tehdit durumlarını algıladığında otomatik olarak alarm verir. Bu alarmlar, görüntülü e-posta veya alarm görüntüsünün linkini içeren SMS ile hızlıca iletilir. E-harita özelliği sayesinde, farklı lokasyonlardaki kameralar üzerinde hızlıca gezinme imkanı sunar. Sistem, veri doğrulama üzerine kurulu olduğundan, hata payı oldukça düşüktür ve güvenilir sonuçlar sağlar.

Video Analiz Sisteminin Avantajları:

  • Gerçek zamanlı tehdit algılama ve davranış tanımlama
  • Yabancı veya kayıp nesne algılama ile gelişmiş güvenlik
  • E-harita özelliği ile hızlı kamera gezintisi
  • Düşük hata payı ve güvenilir veri doğrulama

EG Güvenlik’in video analiz sistemleri, yüksek teknolojisi ile güvenliği üst seviyeye çıkararak tehditleri anında tespit eder. Gelişmiş algılama özellikleri sayesinde, güvenlik risklerini minimize eder ve sürekli izleme gereksinimini ortadan kaldırır.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi : 08.00 – 18.00

Hafta Sonu : Kapalı 

Adres

Yeni Bağlıca Mahallesi 1067.Sokak Yalınkılıç Sitesi No:5/2 06790 ETİMESGUT/ANKARA

+90 312 284 56 34
+90 533 598 74 91
+90 533 598 74 39

Get in touch

EG Özel Güvenlik – 2024 – Designed by